IMG_9247.JPG
IMG_3867_s.jpg

ScandicStyle työllistää lähes 100 henkeä ja valmistaa tuhansia sänkyjä ja sohvia kuukaudessa. Tuotteiden ergonomisuus ja laatu ovat meille tärkeitä. Tiimillämme on kokemuksia kalusteiden valmistuksesta ja suunnittelusta jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Vahvuutemme on laaja mallivalikoimaa eri hintaluokissa. Meiltä löytyy tuotteita, joiden pehmeys ja design vastaavat toiveitasi. Verhoilumateriaalin voi valita yli tuhannesta vaihtoehdeosta. Valikoimaamme kuuluu erikokoisia sohvia, vuodesohvia, kulmasohvia, nojatuoleja. Pitkäaikainen yhteistyö suurempien raaka-ainetoimittajien kanssa, vuosien saatossa hankittu kokemus pehmeiden kalusteiden valmistamisesta, jatkuva investointi tuotantovälineisiin ja työntekijöiden koulutus takaavat asiakkaillemme kestävät ja korkealaatuiset tuotteet. Ajaton design ja kestävyys takaavat sen, että kalusteista voi nauttia monien vuosien ajan. Kiinnitämme suurta huomiota myös toimitusvarmuuteen ja -nopeuteen.

ScandicStylen tavoitteena on olla Pohjoismaiden markkinoiden joustavin ja laadukkain pehmeiden kalusteiden valmistaja. Korkealaatuisten ja nykyaikaisia ratkaisuja käsittävien kalusteiden valmistamisen ja markkinoinnin ohella haluamme tarjota myös ammattitaitoista palvelua sekä ennen myyntiä että sen jälkeen.

Liikkeessämme voit tutustua tarjoamaamme kalustevalikoimaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme raikkaita ja tyylikkäitä kalusteratkaisuja!

IMG_9267.JPG
IMG_3781.JPG